HŐS VAGYOK - nálunk Te is szuperhős lehetsz

A HŐS Edzésről

Egy új élményekkel teli útra hívlak Téged is! 

A HŐS VAGYOK egy egészen új jellegű gyerek foglalkozás.  Szuperhős mozdulatokat, fegyver forgatást, karakter mozgást tanítok a leendő kis Hősöknek. Pókember mászás, állás, Amerika Kapitányos, vagy akár vikinges pajzs használat, nunchaku forgatás, szamurájos, vagy éppen barbáros kard forgatás, ütések, látványos rúgások mint Fekete Párduc, vagy Neo ... Mind-mind elő kerül.  de az alapoktól indulunk és szépen haladunk előre leckéről-leckére. 

Hogyan tanulhatsz velem, velünk ??!

(1) VIDEÓ lecke - A fegyveres és puszta kezes alapokat online, 5-10 perces rövid, de részletesen magyarázó videó leckéken keresztül ismerheted meg. Azaz nem kell messzire menned, akár otthon az udvaron, vagy a szobádban is gyakorolhatod.  A leckék az alapoktól egymásra épülve segítenek abban, hogy a saját tempódban haladhass. Lépésről-lépésre fogod érezni, hogy egyre magabiztosabban forgatod a fegyvert, vagy éppen ütsz, rúgsz és lépkedsz előre a szuperhősök útján.

(2) Online ÉLŐ edzések velem - Heti rendszerességgel lehetőséged van csatlakozni az online 1 órás HŐS EDZÉSRE. Itt látlak titeket, ti is láttok engem, látom, hogy ki mit csinál, hol szükséges segítenem. Kérdezhettek, válaszolok, beszélgetünk és gyakorlunk. Az edzés egyik felében ti mutattok nekem gyakorlatokat, amelyeket látva segítek, pontosítani tudok majd, hogy még jobban menjen, a másik felében pedig egy rövid koreográfiát, jelenetet tanítok nektek. Szóval egy igazán jó lehetőség arra, hogy bepillants az akciófilmek világába és a hős szerepébe bújhass.  

(3) Időszakos SZEMÉLYES TALÁLKOZÓK - No ez igazi élmény lesz! :) Itt a cél egyértelműen az élmény szerzés. Olyan Hős Tagokat várunk, akik már az alapokat gyakorolták... Célunk kis közös gyakorlás után az, hogy jeleneteket vegyünk fel, azaz igazi hős lehetsz, akik a kamera másik oldaláról néz vissza rád! Mivel sokat forgattam kaszkadőrként akció filmekben van rálátásom arra, hogy egy jelenet, hogyan lehet igazán ütős. Hát most kipróbálhatod. Itt a találkozókon jeleneteket veszünk fel veletek és kis filmsztárrként érezheted magad! Ezeket visszanézzük, elemezzük és találkozó után kis utó munka után egy zenés, efektekkel spékelt kis jelentként láthatjátok majd vissza!  

 

Ne csak álmodozz! Válj hőssé Te is! Csatlakozz a Hős Csapathoz !!!

Az online hős edzésünkről kaptunk kis visszajezést :) 

" Egyszerre tanul igazán, nagybetűs MENŐ dolgokat (néha még én is beállok, ha senki nem látja…) és olyan fegyelmezettséget, gondolkozásmódot, ami remélem, hogy egy életre elkíséri." (Lilla, pilisianyu.hu)

 

A Hős Vagyok foglalkozás első edzését INGYENESEN végig csinálhatod! Próbáld ki nyugodtan mielőtt döntessz!

Ha már eldöntötted, hogy csatlakoznál, várlak szeretettel - csatlakozás »

No de ki is vagyok én ??? :) 

Molnár Tamás ...

Kaszkadőrként számos nagy moziban és TV sorozatban szerepeltem. Ha kellett harcoltam, estem, keltem, olykor szuper képességként repültem, voltam a jó oldalon, de többnyire a jók győztek le. Számos alkalommal volt szükség bátorságra, bizalomra, hideg vérre. A filmes kaszkadőr szakma már csak ilyen. Sok hasznos, az életben kamatoztatható tulajdonságot tanít és mélyít. Jelenleg 3. danos karate mesterként oktatok karatét Piliscsabán.

Sport szakmai végzettségeim:

  • Karate Sportoktató (TF)
  • Erőnléti Edző (IWI)
  • Funkcionális Edző (R-Med)
  • D-Bands trainer (GaraSport)

" Olyan világot teremtünk, ahol igenis MINDEN gyermek hős. Mindenki a maga egyedi szuper képességeivel "

Regisztrálva néhány, Hős Tagként viszont számos lehetőség vár rád, mint 

Zárt csoport
Hős Profil
Heti 1 ÉLŐ edzés velem
Visszanézhető edzés videók
Videó leckék jelentős KEDVEZMÉNNYEL
Fegyver, eszköz készítési sablonok
Sok-sok kreatív szorgalmi
és bátorítás az önbizalom útján :)
Személyes találkozókon KEDVEZMÉNYES részvétel
 

Részletek és csatlakozásról INFÓ »

  

A foglalkozásról amit még jó tudni... 

... sok rétegű, mit a hagyma :) Az élmény mozgás mellett sok-sok mindenben fejlődünk ...

Interaktív ...

A pénteki napon tartott online, élő edzés elején és végén beszélgetünk kicsit, és akár meg is mutathatjátok, hogy milyen sokat fejlődtetek, mi mindenre vagytok büszkék. A kis hősök kérdezhetnek akár filmes dolgokról, és én is kérdezősökdöm :) Egy kellemes hangulatú kis interaktív edz időt töltünk együtt.

Kreativitás ... !!!

Az élő edzésen mind a mellett, hogy gyakorlunk, számos kreatív feladatot is adok, amely szorgalmi, opcionális. Ilyen pl a pajzs készítés, thor pörölyének készítése, jelmez, stb, amikhez a honlapon részletes leíró sablonokat is találtok. Kézműveskedj, fejlődjön a kreativitásod és legyél büszke mindarra, amit készítessz. Mert mi büszkék vagyunk rád, alkotásaidra, szorgalmadra! :)

Céltudatosság ...

Az a gyerkőc akinek van példaképe, olyan tulajdonságokat lát és tart fontosnak, amiért érdemes tenni, küzdeni, harcolni. Célokat tűz, hogy mindazon képviselt szellemi, továbbá fizikai tulajdonság megszerzéséért tegyen. Sok-sok tekintetben tudok segíteni, hogy ezeket elsajátítsd és megtapasztalhasd azt, hogy a célokért szorgalamasan küzdve türelemmel és kitartással el fogod érni azokat.

Önbizalom ...

Minden emlitett gyakorlat lépésről-lépésre való tanulása, kreatív feladat elvégzése és az általam is képviselt - mindenki egyedi és megismételhetetlen egyén - szemlélet fontos mérföldkő az önbizalom fejlődésében. Ezzel is támogatva a szülők mindennapi munkáját.  A cél közös, egy egészséges, erkölcsös, mindenki számára hasznos, segőtő gyekőc, ifjúság fejlődésének az előkészítése.

Összegezve: nem egy egyszerű, mozgás tanulásról, edzésről van szó, hanem egy fizikális képességek melletti kreativitást, önbizalmat fejlesztő csapatról, ahol értékeljük és támogatjuk egymás erőfeszítéseit.

Kontaktus, személyes élmény ...

Időszakosan a személyes találkozókon - más kaszkadőrök meghívásával - összejöveteleket tartunk, ahol a már emltett programmal igen hasznos és élményteli napot tudhatsz majd magad mögött. Területenként 1-1 napos Hős Táborok keretében tudunk majd találkozni és gyakorolni illetve megismerkedni személyesen. Mert a Hős Vagyok egy CSAPAT, egy közösség is egyben!

Az 1. HŐS VAGYOK edzést
INGYENESEN végig csinálhatod
próbaként! Kattints, ha érdekel » 

HA CSATLAKOZNI szeretnél
részletekért KATTINTS !

HŐS VAGYOK - szuperhős gyerek foglalkozás